Bestellen & Verzenden

Bestellen via de webshop.
Bestellen via de webshop is eenvoudig en snel. Als je klaar bent met bestellen, klikt je op de winkelwagen om de bestelling te bekijken. Als je tevreden bent met de bestelling kunt je deze afrekenen. Dit kan met en zonder een account. Na het invullen je gegevens, verzendwijze en betalingswijze kunt je de bestelling definitief plaatsen. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt je hiervan een e-mailbevestiging.

In de winkel
Zoek bij onze verkooppunten naar een winkel bij jou in de buurt.

Betalen
MEGASMOKE® biedt verschillende betalingsmogelijkheden. Via iDeal kunt je vanaf elke bank direct overschrijven. Een andere optie is om onder rembours te bestellen. LET OP: Hierbij worden extra kosten in rekening gebracht à € 15,95. Overschrijven mag ook, maar dan zal de zending pas verzonden worden als het geld ontvangen is.


Verzending

Verzending binnen Nederland, Belgie en Duitsland is altijd gratis! MEGASMOKE® streeft ernaar je bestelling binnen 24 uur na bevestiging van uw bestelling te verzenden. De bestelling wordt verzonden via PostNL. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling gaat dit via de pakketservice..


Ruilen en Retourneren
Ben je onverhoopt niet tevreden over uw ontvangen producten, dan kunt je deze binnen 14 dagen vanaf ontvangst ruilen of retourneren. Je moet hier altijd vooraf een melding van maken via onze website.
Ruilen of retourneren is alleen mogelijk als de producten zich in de originele en ongeopende verpakking bevinden. De kosten voor retour zenden van de product zijn voor eigen rekening, tenzij anders met ons is overeengekomen.

Loading...